Nederlands

Hertogswetering 159
3543 AS Utrecht
Nederland

Job alert

Klik op onderstaande link om een eigen Job alert aan te maken en ontvang per e-mail alle vacatures die matchen met uw profile.

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht, stuur dan een open sollicitatie naar Mediq.
Solliciteren!

Waarom werken bij Mediq Apotheek?

Onze medewerkers zijn het hart van Mediq Apotheken. Samen verbeteren we onze toekomst door net die stap extra voor onze klanten te zetten. We zetten ons elke dag in om de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren.

Onze plannen zijn ambitieus. Onze mensen gedreven en spelen een belangrijke rol als het gaat om de toekomst van de zorg. We beginnen elke dag met de vraag: hoe kunnen we de beste zorg leveren? Zorg die nog beter en betaalbaarder is.

Door de kwaliteit van onze medewerkers kunnen we ons onderscheiden in de markt. Zij maken het verschil. Daarom hechten we veel belang aan de persoonlijke groei van medewerkers. Als jij groeit, groeit Mediq Apotheken!

Wie zijn wij?

Als markleider besteden wij veel aandacht aan het ontwikkelen en doorvoeren van vernieuwing. Mediq Apotheken is daarom dé werkgever voor mensen die vooruit kijken.

Met ongeveer 300 vestigingen in Nederland die allemaal werken volgens de Mediq Apotheekformule onderscheidt onze formule zich door een herkenbare, hoogwaardige service aan de klant. Zo krijgt de klant meer tijd en persoonlijke aandacht, beperken we de wachttijden tot een minimum en hanteren we ruime openingstijden. We bieden een brede keuze aan zelfzorgproducten. Daarnaast kan de klant gebruikmaken van speciale therapiebegeleiding in overleg met de arts en van zorgconcepten voor chronische ziekten als diabetes.

Onze kernwaarden zijn: klantgericht, innovatief, samenwerken, integer en open.